27 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Pisas op sokken in Statenvergadering

Bij de overige deelnemers was alleen het bovenste deel van het lichaam te zien, maar Pisas was volledig in beeld.
Premier Pisas zat wel erg comfortabel tijdens een Statenvergadering over de situatie in de gevangenis. In zijn rol als minister van Justitie beantwoordde hij vragen van de statenleden. Hij had zijn schoenen uitgetrokken en had de vergadering op zijn sokken gevolgd.

De vergadering vond digitaal plaats en werd live uitgezonden. Bij de overige deelnemers was alleen het bovenste deel van het lichaam te zien, maar Pisas was volledig in beeld.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

  1. Sorry hoor.
    Al zou hij in zijn onderbroek of mijn part in zijn blote togus verschijnen, als hij zijn werk doet, verantwoordelijk neemt, is het toch goed?

  2. @vluggertje met al jouw gezwets , dan had deze “mp” op die plaats moeten blijven waar hij thuishoort. Hij is te dom om voor de duvel te dansen, dat blijkt uit alles wat hij zegt en doet.

  3. Pik Pisas, onze minister president, like it or not, but that is reality, schijnt van Banda Bow te komen. De mensen van daar leven dichter bij de natuur en vaak harmonieuzer met elkaar. Het is inderdaad een hele afstand van zijn afkomst naar de slangenkuil, daar waar de lichtjes in de stad flikkeren. Dan moet je wel wat doen om je staande te houden. Je afkomst niet verloochenen en je niet beter of anders voor te doen geeft blijk van een sterke en standvastige persoonlijkheid, hoe anders dat ook overkomt bij de stadsmensen. Ongetwijfeld zal Pik Pisas van zijn grootmoeder ooit hebben meegekregen om zoveel mogelijk op blote voeten te lopen. Die oudjes wisten wel waarom. Je bent dan beter geaard en gegrond en evenwichtiger. Dat heb je wel nodig met de dagelijkse lading van stront en naijver van wannabees die hij over zich heen krijgt. Zo gek is dat dus nog niet om op sokken een statenvergadering bij te wonen. Ballen heeft hij dus wel om zich niets aan te trekken wat men in de stad daarvan vindt.

  4. @ Pik Pisas kunnen wij nu de naam geven van een echte held op sokken, wat een afgang voor deze vuurwerkvoetzoeker, we wachten alleen nog op de ontsteking en de grote klap daar achteraan, wat in Forti te wachten staat voor de regering PIK.

  5. Een echte Opperbevelhebber op sokken dus. Tja dit is wat de bevolking van Curacao graag wil. Iemand die graag macht wil voelen maar geen enkele klasse heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra