29 C
Willemstad
• zaterdag 13 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

PBC | Politie houdt ME achter de hand vanwege onrust Damen

Persbureau Curacao

Foto Extra

WILLEMSTAD – Ook vandaag houdt de politie ME achter de hand in verband met de spanningen bij Damen Shipyards. Gisteren blokkeerden werknemers de kruising bij Maduro Plaza, waarna Punda afgesloten werd voor al het gemotoriseerd verkeer.

De autoriteiten wilden daarmee voorkomen dat boze werknemers naar het regeringscentrum van Fort Amsterdam zouden gaan.

Reden voor de onrust is de aankondiging van Damen om een groot aantal werknemers te ontslaan, vanwege de slechte financiële positie van het bedrijf. Gisteravond laat hebben 78 werknemers een ontslagbrief gekregen.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

8 reacties

  1. Mensen, in de werkelijke wereld wordt je op je merites beoordeeld. Helaas geeft de gobiernu ook een verkeerd signaal af. Als bobo’s als Pik Pisas Premier, en Minister van algemene zaken en Justitie goeroe kan worden voor 25K plus maandelijks reizen , natuurlijk denkt buchi fil dan ook: Damen moet voor mij zorgen en mij een inkomen garanderen tot aan mijn pensioen.

  2. Tja politie staat Curacao ten top. Benieuwd of ze ook weer in opdracht van de regering gaan schieten. En dat men na 80 jaar excuses aanbied. Want zo kennen we de overheid. Gajes van de politie die daar nu zit en die de politie om heeft gekocht. Bah. Ga voor die mensen zorgen in plaats van naar Dubai te vliegen of naar een cokebijeenkomst te gaan als parlementairer.

  3. Laten we geheel naar oud Curaçaose traditie `iets` in de fik gaan steken, kennelijk denken we altijd dat zoiets helpt, en laten we vooral ook zoals gewoonlijk Nederland de schuld geven, dat ligt hier ook wel lekker.

    Triest hoor om je baan kwijt te raken, maar beweren dat men van niets wist is belachelijk, dan let je niet goed op waar wij als rotsje afhankelijk van zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra