29 C
Willemstad
• maandag 15 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

PBC | OM Curaçao gaat Campo Alegre veilen

Persbureau Curacao

Campo Alegre | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Het Openbaar Ministerie op Curaçao gaat Campo Alegre veilen. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Opdracht voor de verkoop bij executie is neergelegd bij notaris Esther Steenbaar. De veiling vindt plaats in het kader van een ontnemingszaak.

De Nederlandse zakenman Robert de Groot gebruikte eind jaren negentig het bordeel op Curaçao om zijn drugsgeld wit te wassen. Via zijn bedrijf stak hij zo’n 4 miljoen gulden in de verbouwing van Campo Alegre.

Het Openbaar Minister moet zo’n 14 miljoen gulden krijgen van ‘burgemeester van Campo’, zoals de Nederlandse zakenman wordt genoemd. Hij gebruikte ook zwart geld om het Plaza hotel en Baya Beach te kopen.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

5 reacties

  1. Dank voor de link reminder: dus statenlid Doran stelt dat Campo een maatschappelijk nut dient. Betalen wij 16000 in de maand voor iemand om dit soort vergezichten te delen?!

  2. @Tico Martina, “Als ik Robert de Groot was dan huurde ik twee mannetjes met een bulldozer in en maakte campo met de grond gelijk”. Doe even normaal @Tico.

    Dit wordt lastig met corona want als de vrouwen in quarantaine moeten dan verdienen ze niets en moeten toch de kamer betalen.

    Laten we hopen dat de nieuwe eigenaar een meer menselijk beleid gaat voeren. Nu krijgen de dames niet eens vrij om ongesteld te worden en moeten ze hormonaal spiraaltje, anticonceptiepleister of de prikpil nemen om de menstruatie volledig te stoppen.

  3. Wat is dit nu weer voor raar artikel en onzin redenatie. 22 jaar na dato komt men hier mee. Als ik Robert de Groot was dan huurde ik twee mannetjes met een bulldozer in en maakte campo met de grond gelijk. Hierna mochten de lokale beerput zuigers hun tanks komen legen op het terrein. Sproei maar raak heren. Kijken of ze er nog 14 miljoen voor krijgen. Echt het OM van Curacao bestaat uit nietsnutten. Ga Omayra Leeflang vervolgen voor de malversatie van 31 miljoen, of Maria Liberia voor haar aandeel in het milieuschandaal. Of Mario Evertz.Maar dat kunnen jullie niet he.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra