30 C
Willemstad
• zondag 7 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Terecht ontslag hoofd brandweer

Edmiro Anita keert niet terug bij de Brandweer. Het brandweerhoofd wordt eervol ontslagen na 31 jaren in dienst van de instelling. Dit heeft de rechter deze week bepaald. Anita spande de zaak aan tegen de regering, maar verloor.

Het hoofd van de brandweer moest vanwege belangenverstrengeling opstappen. Anita zou samenwerken met het beveiligingsbedrijf van zijn zoon dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van brandveiligheid. Het bedrijf was betrokken bij alle grote projecten, Anita kon nog in overheidsdienst blijven, maar hij weigerde een eerder aangeboden overplaatsing. Ook ging hij niet in op het bod voor een vervroegd pensioen. Anita is het oneens met de uitspraak en gaat in hoger beroep.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

5 reacties

 1. Heb van horen zeggen wb boo-project dat alle materialen via emg-groep van super mario gekocht moesten worden, ondanks lagere offertes.@KK.@Jm hetzelfde laken in pak.

 2. Dit was al ong 20 jaar bekend en alle ondernemers die een vergunning moesten aanvragen kregen ermee te maken. Koop je spullen bij de zoon en je krijgt een goedkeuring, koop het ergens anders en je krijgt geen goedkeuring.
  Dat het zo ontzettend lang heeft moeten duren eerdat dit een halt is toegeroepen blijft onverteerbaar. Veel ondernemers hebben duizenden, zo niet tienduizenden guldens verloren bij deze praktijken. Kunnen zij dit nu ook gaan verhalen ?

 3. Let’s hope dat hij de eerste is van het klupje die met behoud van salaris thuiszitten.
  Het schijnen er tientallen te zijn te zijn. Dus rechters zouden het wel es druk kunnen krijgen.
  Anita ‘eervol’ ontslagen, te gek dit.

 4. Kan mooi aansluiten in het Rijtje graaiers “: Suzy Graaimelia, Maria Histeria grootgrondbezitster Gretig, Pik Ali Boef Pisas, Graaimelien Curacaohuis Diels, Steven Koeien op de Maan Martina en Lamoney.

 5. Eindelijk het werd tijd dit heeft lang genoeg geduurd, deze man was al vanaf 2015 op non actief met behoud van salaris echt een schande! En nog erger in die tijd was hij voor die zoon gewoon aan het werk en reed notabene gewoon in de rondte met hun bedrijfs auto om projecten te bezoeken compleet met werknemers. Van beide vader en zoon kan je maar 1 ding zeggen ze deugen allebei niet, het gaat hun met hun mooie praatjes alleen maar om geld geld en nog eens geld, ik ik en nog eens ik. En onder tussen worden hun cliënten met open ogen bedonderd met hoge prijzen loze beloften en slechte kwaliteit.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra