27.7 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Vrouw aangehouden voor autodiefstal

De vrouw is voorgeleid en blijft vastzitten tijdens het verloop van het onderzoek.

Een 27-jarige vrouw is vanochtend vroeg aangehouden voor autodiefstal. De diefstal werd eind februari gepleegd. De Curaçaose werd vanochtend om 5 uur door de politie opgepakt.

Na de aanhouding is er ook een inval geweest bij een huis in Julian. Daarbij zijn enkele voorwerpen in beslag genomen in belang van het onderzoek.

De vrouw is voorgeleid en blijft vastzitten tijdens het verloop van het onderzoek.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Tico Martina schreef;
  “Alhier loopt het water je in de mond. En nu met de zomer op komst oelala.”

  Je bent dus de kwijlende drooggeiler die kijkt maar niets krijgt. Het zou mij niks verbazen als het bij zielig kwijlen blijft. (lol)

 2. Is het in strijd met de regels om de waarheid te belichten? Ik gaf een eerlijk antwoord op de vraag van ericlapas..

 3. @ericlapas. Aino brother, je moet wel lezen. In Tsjechie heb je toevallig veel mooie vrouwen, en ze hebben ook mooie ronde billen. Ik ben ook een billenman mi jave. Vandaar dat ik zeg, hier ben ik in paradijs.

 4. @Tico en @Brian hebben het allebei over missverkiezingen en of mannen mooier zijn dan vrouwen. Denk dat bij de meeste vrouwen een schroefje los zit die leggen alleen nadruk op het gezicht in plaats van hun figuur.

  Ik ken geen enkele man die opgewonden raakt van een gezicht vol buttocs maar wel van mooie borsten of billen. Zelf ben ik een billen man maar ja dat was wel bekend denk ik.

  Als we toch over missverkiezingen hebben, kijk maar naar de directeur van Curaçao Beauty Pagant Committee, Aysjel Maria, een gezicht vol buttocs maar een lichaam waar geen man voor warm loopt.

 5. Brian S. Dus een man is nu zelfs mooier dan de vrouwen van Curacao? Ai ai ai. Ja valt echt vies tegen in Nederland met leuke meiden. Of kort pittige kapsel figuren of vormloos of gewoon niet mooi. Ik heb mijn Tsjechie met de schone dames zeer gemist. Alhier loopt het water je in de mond. En nu met de zomer op komst oelala.

 6. @Tico, Er schijnt zelf een als Man geboren vrouw die een miss is geworden nu 1 van de mooiste vrouwen is op Curacao. Dat zet je toch wel aan het denken.

  Was onlangs in Nederland en daar viel het ook zwaar tegen trouwens met het vrouwelijk schoon.

  In de randstad zijn steeds minder vrouwen met blauwe ogen te vinden als je dat zoekt.

 7. Blijkbaar gaat het zo slecht dat vrouwen op straat niets kunnen verdienen en dit terwijl de bekende, “centro di recreacion” dicht blijft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra