30 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Punda uit voorzorg afgesloten

Damen Shiprepair heeft massaontslagen aangekondigd
Wie niets te zoeken heeft in Punda komt de binnenstad niet in. Sinds het middaguur heeft de politie de ingangen van Punda gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit heeft de politie uit voorzorg gedaan.

Vanwege de onzekerheid bij Damen Shiprepair is de politie bang dat de werknemers verhaal gaan halen bij de regering in Fort Amsterdam. Het bedrijf heeft massaontslagen aangekondigd. Het is wel mogelijk om de stad te voet binnen te komen. Bezoekers kunnen hun auto op het Waaigat parkeren en de rest van de afstand te voet afleggen. Volgens woordvoerder Imro Zwerwer heeft de politie de situatie onder controle.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

5 reacties

 1. Vreemd; bedrijf in de problemen en dan naar Forti toe om te klagen? Beter naar de directie stappen en vraag; wat kunnen en gaan we doen?

 2. Op de foto zien we Angelo Meijer en Gilbert Sparen, weet niet of Angelo Meijer iets heeft overgehouden aan zijn periode bij Rdk maar van Gilbert Sparen weten we dat hij voor een hongerloontje bij Direct Radio werkt.

  Laatst had PAR een bijeenkomst waarbij Quincy Girigorie tot partij leider werd gekozen. Wat toen opviel was dat er veel te drinken en te vreten was, logisch want PAR is voor de rijken.

  Het was triest om te zien dat Gilbert Sparen daar life was om verslag van het evenement te doen maar zat de polonaise met de PAR leden te dansen in plaats van zijn werk als onafhankelijke verslaggever te doen. Later werd zijn beweegredenen duidelijk toen hij aan tafel aanschoof om mee te eten en kreeg ook een doggy bag mee waarschijnlijk met wat te eten voor vrouw en kinderen.

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat Direct van Jachmien Pinedo naar buiten toe praal en pracht uitstraalt met porseleinen dames vol met siliconen en buttocks en vervolgens verslaggevers met honger op pad stuurt.

  Toevallig zag ik hetzelfde bij Angelo Meijer, ik zat op een middag daar bij de boogjes met een Colombiaanse dame die ik de avond ervoor bij een nachtclub in de buurt van HATO had ontmoet een hapje te eten en wie zag ik aan een tafel verder op, Angelo Meijer.

  Hij was in gezelschap van wat Venezolanen waarschijnlijk van PDVSA te eten en drinken en na afloop werd de rekening door de Venezolanen betaald.

  Nou heb ik niets tegen Angelo Meijer maar zijn manier van een vakbond leiden is niet meer van deze tijd, het schreeuwen en constant meer geld voor de leden vragen om op die manier zelf geen uniform te hoeven aantrekken om aan de lopende band te gaan staan is allang passé.

  Veel leden hebben 20 jaar contributie betaald en zitten nu thuis zonder opleiding en moeten straks van een karige onderstaand zien te overleven.

 3. Tja als de regeringen vanaf 10-10-10 de staats kas had op gebouwd en niet in opdracht van leerling Pastor Gerrit de Raaf alleen maar in het vliegtuig hadden gezeten en veel te hoge lonen aan niets nutten hadden uit betaald hadden zij nu de DAMEN werknemers gewoon een half jaar nog kunnen uitbetalen, en geld kunnen lenen bij hun vrienden de Aribieren, Nederland is het geld lenen zat en ze hebben gelijk ook, gaan de luiaards van de MFK kiezers misschien nu hun ogen open.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra