27.2 C
Willemstad
• woensdag 10 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | Rij-instructeurs op Curaçao hebben schoon genoeg van de overheid

Gisteren en vandaag is het rijbewijskantoor zelfs helemaal gesloten | Persbureau Curacao

Rij-instructeurs op Curaçao hebben er schoon genoeg van. Door gebrek aan personeel en examinatoren op het rijbewijskantoor van de overheid gaan examens soms niet door. Dat kost nu omzet voor de rijschoolhouders.

Gisteren en vandaag is het rijbewijskantoor zelfs helemaal gesloten. Volgens de rijschoolhouders gebeurd dat veel vaker. De situatie is al jaren belabberd zeggen ze tegen de Èxtra.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Extreem Bodyguard gedrag! Omdat we hier houden van deze poespas! @Sjouru!

  Ooit hadden we een premier die net als de usa president met 3 geblindeerde auto’s rondreed. En zich met een helikopter lieten afzetten.

  Kleine minds! Grote capsones!

 2. Als onderdeel van mijn beroepsdeformatie, heb ik met bijzondere aandacht naar het Extra-videoverslag van de kersverse minister die naar de ontevreden rij-instructeurs gaat, in de hoop e.e.a. vredig op te kunnen lossen.
  Ik weet niet of het “open season” is op ministers, maar een piepklein eiland, met een populatie ter grootte van Amersfoort en die sleept een bodyguard mee. En wat voor een: een regelrecht Bokito-type, streng silverback, vol yakuza-tattoos, armen breed gekruisd, zwart gemaskerd en de wenkbrauwen boos/streng kijkend vanachter zwarte zonnebril……staand direct achter zijn beveiligingsobject.
  Met een dergelijke intimiderende en opvallende “bescherming” een situatie proberen te kalmeren en op te lossen….not in a million years.
  En Mark Rutte, premier van een kleine 17+ millioen mensen fietst diezelfde dag gerust naar zijn huis, heel soms op afstand gevolgd door een gewapend beveiliger (in uniform van een koeriersbedrijf). Not a care in the world.

 3. Pfff. Alsof dat iets zegt. 1 op de 6 of meer bestuurders krijgt elkjaar een ongeluk op Curacao.
  Die rijleraren moet eerst maar eens zorgen dat hun leerlingen niks raken.

 4. Hòm! Gaat er iets nog wel vlot op deze rots?
  Bezem door het hele overheidsapparaat!
  Vol familieleden van Don en Steven Martina , Anthony en Myrna Godett, Marveline en Aubert Wiels, Kenneth Gijsbertha, Zita hesuseya Leito! en last but not least Pik Pisas, die inmiddels deel 2 van de familie van de 600 familieleden installeert.

 5. Wordt het niet tijd dat de Rij-instructeurs zelf wat rij lessen volgen? Gezien het aantal stomme ongelukken door roekeloos rijden lijkt het niet waarschijnlijk dat ze hun leerlingen de leerstof goed bijbrengen.

  Zoals met alles in dit land wordt de put pas gedempt als het kalf verdronken is. Er is wekelijks op TV Direct een programma te zien, Kabei boto daar wordt een gesprek met een passagier in een auto gehouden. De bestuurder rijdt roekeloos en haalt allerlei vreemde capriolen uit en dat op de openbare weg waar onschuldige weggebruikers zijn.

  Zoals altijd heeft de verkeerspolitie hun hoofd in hun achterste, laten we hopen dat er geen doden vallen.

 6. “Alles , maar dan ook alles moet op de schop op dit eiland”
  En dat is iets wat wel zou moeten maar niet gaat.
  Om alles op de schop te krijgen heb je of politieke wil voor nodig (die is er niet)
  Of een revolutie (en dat wil je niet).
  Ook de “sterke man” optie is geen optie.
  Als macht corrupteert, corrupteert absolute macht absoluut.

 7. Dat krijg je met cu nos mes por .
  Tig jaren van een zwabberend beleid , pluk je nu de vruchten van
  Alles , maar dan ook alles moet op de schop op dit eiland

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra