27.4 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Verbazing over inhouden coronasteun Sint-Maarten

Persbureau Curacao

Knops noemt dat beeld van de verschuivende doelpalen “pertinent onjuist.

DEN HAAG – Verschillende partijen hebben met verbazing gereageerd op het besluit van staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties om voorlopig geen extra coronasteun aan Sint-Maarten uit te betalen.

De demissionair staatssecretaris houdt de steun in omdat het wanbestuur van het vliegveld van het eiland nog steeds niet is opgelost. Onder meer de ChristenUnie en de PvdA vragen zich af of dit wel legitiem is. D66-Kamerlid Jorien Wuite vindt ook dat “de doelpalen worden verschoven” in de afspraken met Sint-Maarten.

Knops noemt dat beeld van de verschuivende doelpalen “pertinent onjuist. Er is geen gebrek aan doelen, er is een gebrek aan resultaten.” Bovendien is het volgens hem niet zo dat de steun volledig wordt stopgezet, maar alleen gepauzeerd wordt.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

5 reacties

  1. De PvdA en d66 zijn de schoot hondjes van de crim eilanden, zij gaan graag er op werk bezoek en dan zich laten vol lopen met jenever en ook nog effen snel een bezoekje aan Campo maken?.

  2. Boter op je hoofd hebben noemen ze dat.
    Wuite haar moeder is van van st. Maarten ze woonde daar 22 jaar werkte als ambtenaar en politica … en was als laatste gevolmachtigd minister… Dus toen overgehopt naar D66 Die wil vast Knops z.n job.
    Nou… Kijken wat Curacao daarvan vind…. Iemand van st. Maarten die Curacao gaat betuttelen.

  3. Tja, wat kan je anders van de Pamperpartijen pvda en d66 verwachten ? Die doen niets liever dat geld van de nederlandse belastingbetaler over de balk gooien.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra