31 C
Willemstad
• vrijdag 19 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

PBC | Kees Verhoeven genoemd als nieuwe staatssecretaris Koninkrijksrelaties

Persbureau Curacao

Kees Verhoeven | Jeroen Mooijman

Dr. Kees Verhoeven wordt in Haagse kringen genoemd als de opvolger van demissionair staatsecretaris Raymond Knops op Koninkrijksrelaties. Die gaat volgens dezelfde bron minister worden van Defensie in het nieuwe kabinet, Rutte IV.

Als minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wordt de naam van partijgenoot Franc Weerwind genoemd.

Verhoeven zegt op Twitter dat het bericht niet klopt.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

12 reacties

 1. @Joop:
  Joop…. Je lokt me uit op die manier….. Ik zou eerst niet zeggen met WIE ik was toen ik uit de doodskist kroop. JIJ noemt het een doodskist, ik noem het een bed…

 2. @ Drekkie is weer uit zijn doodskist ontsnapt omdat pastoor Gerrit de Raaf de spijkers uit de deksel heeft getrokken. lang leven de LOL met Drekkie hij is nu billenmaat van Pik eenoog geworden.

 3. @ Drechi

  Als landverrader heb je kennelijk alleen nog maar oog voor wat jij (en jouw vrienden) nu weer kunnen gaan jatten van het volk.

  In tegenstelling tot parasieten zoals jullie zal defensie blij zijn met Knops. De reden is vrij simpel, Knops heeft de KMA gedaan en zijn klasgenoten en oudere jaars zitten nu in de top van defensie. Dat maakt samenwerken een heel stuk eenvoudiger.

 4. Knops minister van Defensie, dat is een voorbode met wat er binnen een paar maanden gaat gebeuren op deze clip, de plurris zal uitbreken als Pik & co uit Forti word getrapt door zijn eigen omgekochte volk met een flesje rum. Knops kan dan eindelijk zijn gram kunnen halen om Pik & co en nog velen anderen van de MFK/PNP naar het gevang genoemd SDKK te brengen waar zij een jaartje of 5 mogen vertoeven voor hun stelerijen en corrupte hoeren en snoeren beleid op curacrim en dan komen ze er nog goed vanaf met die 5 jaar, in andere zuid Amerikaanse landen krijg je de strop als je eigen land besteelt, maar de Pik & co F&F zullen zich wel zo goed hebben in gedekt dat zij net als Adi Amin met hun zakken vol geld kunnen vluchten naar een ander land waar zij niet uitgeleverd worden. Zie Hakim onze supper zakkenvuller en grappen maker samen met leerling pastoor Gerrit de Raaf toen der tijd, trouwens een vraag aan het OM wanneer moet Gerrit de Raaf zijn 1.8 miljoen betalen, de betaal datum is toch verlopen, hij moet nu toch 3 jaar gaan zitten in het hok, dat was toch de afspraak OM er word er weer gesoemmeld ? met poenne onder de tafel door.

 5. Konopi: Af door de zijdeur. Arme Millitairen…… Knops,Een man met een Napoleon syndroom… Ai ai ai…. Dames en Heren Millitairen, succes ermee!!

 6. Denk dat het wel meevalt met Verhoeven. Hij stond op tegen de reuzen Google en Facebook. Hij staat niet echt als softie bekend.
  Verder zijn besluiten van staatssecretarissen niet van één persoon. Behalve door de ministers is er ook nog een kritische kamer.
  Laat die schooiers hun borst maar vast natmaken.

 7. De vlag gaat uit op alle eilanden. Als er 1 persoon een softy is dan is het Verhoeven wel. Nu weet iedereen dat ze alleen even de poot stijf moeten houden totdat Knops weg is, daarna is heel Coho van de baan en kunnen onze dames en heren politici plus F&F weer verder gaan met de ruif leeg jatten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...