28.1 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Volgens de politie verkeren de quads in slechte staat.
Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai waarbij quads waren betrokken.

Volgens de politie verkeren de quads in slechte staat. De voertuigen worden voornamelijk verhuurd aan toeristen en voor excursies.

Er wordt elke dag langdurig daarop gereden en dat vraagt om onderhoud, aldus de politie.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

4 reacties

 1. Deze quads worden aan toeristen en voor excursies verhuurd maar het is niet waarschijnlijk dat ze hun eigen helm meenemen. Het is een onhygiënische toestand met al die zweet in die helmen die van hoofd op hoofd gaan.

  Zoals altijd meet de politie met twee maten, zag laatst weer een promo van het programma “Kabei Boto” van tv Direct voorbij komen en weer zien we de bestuurder, Michael Cijntje op de openbare weg een roekeloos rijgedrag vertonen. De man lapt openlijk op televisie alle verkeersregels aan zijn laars. Waarom de politie niet ingrijpt mag Joost weten.

  Het valt op dat de heren met een criminele antecedent wel toenemen bij tv Direct, vraag me af of ze daar wel een antecedenten onderzoek doen.

 2. Onvolledige info.
  2 ongelukken en quads verkeren in slechte staat.
  Komen die ongelukken nu door de slechte staat van de quads of door de bestuurders van die quads of door andere bestuurders.
  Werkte de remmen niet ? ?
  Want dat is zo.n beetje het enig wat technisch een ongeluk kan maken.
  De rest is iets van bestuurder /s .
  2 ongelukken zonder vermelding van oorzaak of bedachte schuld.
  Veel gegil zonder rason of details.

 3. Al die idioten doen tevens alsof er totaal geen verkeersregels bestaan voor hen. Blokkeren wegen, rijden op 2 rijbanen om te voorkomen dat ze worden ingehaald, waarbij ik mij toch afvraag……………….hebben jullie je netjes aangemeld als ‘konvooi’ bij de politie ? Zo niet dan hou je je gewoon aan de bestaande regels en gaat er geen regels bij verzinnen.

  Dat men deze dingen wil verhuren aan toeristen is prima, de toeristen vinden het leuk, dus waarom niet. Maar inderdaad goed onderhoud plegen en houden aan de bestaande verkeerswet oftewel niet de weg blokkeren, geen konvooien opzetten en iedereen doorgang verbieden en al helemaal niet agressief worden wanneer je wordt ingehaald of wanneer iemand door jullie optocht kruist.

 4. Beter nog; ermee stoppen en verbieden. Deze ondingen zijn enkel goed voor lawaai-toeristen en macho-oelewappers en een aanslag, zo niet ramp, voor de veiligheid en ons milieu. Past echt niet meer in de nieuwe post-Covid tijd. Hoe veel meer ongelukken nog?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra