27.2 C
Willemstad
• woensdag 10 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Personeel Kurá Hulanda krijgt geen salaris in juli

Door het uitblijven van de NOW-regeling konden de salarissen van mei en juni niet worden uitbetaald.

Het personeel van de Kurá Hulanda Hotels krijgt geen salaris uitbetaald in juli. Zo maakt directrice van exploitant Karibe Hulanda BV Jeanette Bonet bekend. Ook zij ontvangt geen salaris.

Door het uitblijven van de NOW-regeling konden de salarissen van mei en juni niet worden uitbetaald.

Het moederbedrijf overlegt momenteel met het Ministerie van Economische Ontwikkeling om alsnog een regeling voor het personeel van de grond te krijgen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Maar er is wél geld om 42 lapzwansen (volgens het woordenboek een synoniem voor lamlullen) in dienst van de regering te nemen.

 2. Ik maan iedere yui di Korsou met liefde voor het eiland aan om een collecte/fundraising te houden zodat het personeel hun salaris krijgt en Kura Hulanda niet dicht hoeft. Schrijf met zijn allen een brief naar de heer Knops, met verzoek om gelden uit COHO direct te wenden aan Kura Hulanda. Dan maar even geen salaris voor de politiek, dit heeft prio

  Wijlen de heer Gelt Dekker heeft onbaatzuchtig een pracht van een hotel en historische wandelroute geschonken aan het volk van Curacao. Met visie heeft hij de gore oude troep in de steegjes destijds in Otrabanda opgeknapt. Steegjes waar niemand durfde te komen. Nadat alles was opgeknapt en er een pracht van een parel is neergezet, liepen de hersenlozen (waaronder ook mijn eigen domme familieleden) te blaten dat het een schande is dat Otrobanda is afgesloten voor de yui di Korsou. Ik ben daar geweest en heb daar gewandeld en je kan/kon vrij rondwandelen en alles zien. Ik leerde erg veel. Het museum was de kers op de taart, netjes, overzichtelijk en prachtig. Het hotel was echt top, heb daar een nachtje geboekt en waande me in een paradijs. Dit is hoe een hotel hoorde te zijn, keurig net personeel, fijne kamers, heerlijk bed, ruime kamers.

  En dan schrijft de heer Gelt Dekker een pracht van een artikel waarin hij zaken benoemd als corrupte en domme luie politici. En waar hij tevens zijn waardering uitspreekt voor het hard werkend deel van de bevolking. De domme proleten in de politiek draaien het zo dat de heer Gelt Dekker gans het volk dom en lui heeft genoemd. Vele yui di Korsou die nog te lui zijn om hun lotto ticket te lezen of ze gewonnen hebben, laat staan het artikel van de heer Gelt Dekker zelf, stonden op hun achterste poten. Schelden, bedreigingen etc. Ik heb destijds enkelen het artikel laten lezen, waarna ze schaamtevol moesten toegeven dat er inderdaad geen onvertogen of gelogen woord in het artikel stond. Maar de schade was al begaan. Mudbelly Cooper die het in zijn arrogante opgeblazen kop haalde om de heer Gelt Dekker “persona non grata” te noemen, heeft ook veel schade berokkend. En hij heeft daar nimmer verantwoording voor hoeven afleggen.

  Laten we de herinnering aan de heer Gelt Dekker levend houden en het monument Kura Hulanda nimmer laten verdwijnen. Meneer Gelt Dekker hartelijk dank voor wat u trachte te bereiken op Curacao.

 3. Waarschijnlijk kennen velen van ons die een moeder die bij een supermarkt werkt dit probleem. Het is gebruikelijk dat medewerkers van supermarkten door de maand goederen op krediet kunnen krijgen en dat wordt met het salaris verrekend.

  Vroeger in de tijd van Esperanza en Henderson supermarkten kwamen alleenstaande moeders vaak met 10 gulden of geen loon eind van de maand thuis.

  Het blijft toch ongelooflijk hoe politieke partijen het overheidsapparaat met ongeschoolde personeel vult die gelijk een baan voor het leven hebben en terwijl anderen vaak beter opgeleid hun hele leven een onzekere bestaand leiden. De douane zit vol ambtenaren die amper hun naam kunnen lezen en schrijven.

  De vraag is waarom op de NOW-regeling wachten en niet een beroep op onder anderen die luie ongeschoolde ambtenaren en parlementariërs doen om een deel van hun salaris ten behoefte van deze medewerkers in te leveren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra