26 C
Willemstad
• maandag 8 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Overgrote deel Covid-patiënten in CMC is niet gevaccineerd

Van de 51 personen die sinds 22 juli in het CMC zijn terechtgekomen waren er 47 niet gevaccineerd.

Het aantal niet gevaccineerde patiënten dat door een corona-besmetting in het CMC terecht komt blijft toenemen. Zo blijkt uit de wekelijkse ziekenhuisopname-overzicht van de overheid.

Van de 51 personen die sinds 22 juli in het CMC zijn terechtgekomen waren er 47 niet gevaccineerd. 1 patiënt heeft 1 prik gehad, 1 bleek binnen twee weken na de tweede prik besmet.

Twee patiënten zijn volledig gevaccineerd. 1 patiënt moest overigens twee keer naar het ziekenhuis.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

  1. En het wachten is op een link van een persoonlijke blog van iemand die bezig is met een medicijnen studie en iets te veel netflix heeft gekeken. En dat is dan het bewijs dat vaccineren niet goed is.

  2. Deze figuren zoals Linda v Dijk, Roel Luiten, Gerda van Kessel zorgen er voor dat het Eiland straks weer op slot gaat. en nog erger dar er straks geen ziekenhuisbed meer over is voor mensen die het echt nodig hebben. verbannen dit soort wappies.

  3. De cijfers lijken me wel duidelijk. De figuren, met een verminderde weerstand, die een prik onzin vonden is het weer gelukt de gezondheidszorg lam te leggen. De mensen wiens operatie weer wordt uitgesteld, waaronder kankeroperaties waardoor het niet onwaarschijnlijk is dat een aantal het loodje legt, zullen u dankbaar zijn.
    Loop als het virus je te pakken krijgt dan niet ineens naar het ziekenhuis maar meen dan ook je verantwoording en blijf lekker thuis en leg daar dan zo nodig het loodje.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra