27.2 C
Willemstad
• woensdag 10 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Ontslagen bij PSB bank

Als verantwoordelijke wijst MFK-voorzitter Van Heydoorn (links) demissionair minister Jesus-Leito aan.

Bij de PSB Bank komen binnenkort 150 mensen op straat te staan. Daarvoor waarschuwt MFK-voorzitter Sithree van Heydoorn. De bank moet volledig digitaal worden, en nog plaats bieden aan 50 werknemers.

 

Als verantwoordelijke wijst Van Heydoorn demissionair minister Jesus-Leito aan. Die zou de overheidsbank met valse beloftes hebben verkocht en de 150 werknemers valse hoop hebben gegeven.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

9 reacties

 1. Niet alleen lichtgewichten, ook nog eens ‘n aantal bandieten in parlement, afgelopen 4 jaar idem dito , zoals rojer monk dsantos etc.

 2. Ongelooflijk hoe domme mensen gekozen kunnen worden in parlement en benoemd worden als minister. Hun eigen huishoudelijke problemen kunnen ze niet eens aan, laat staan een klein land besturen.

 3. Goedkope vingerwijs politiek van Heydoorn, een doorn in het oog voor de goede smaak en basic decency. Ontbeert elke vorm van basic “Decorum” net als de meeste raddraaiers in de politiek.

  Maar ja, had je anders verwacht.
  Hier wordt de blinde premier, en is eenoog partijvoorzitter, en trekken de ratten aan de touwtjes! Tòg oewel! LOL, popcorn popt!!!

 4. Een typische populistische reactie van deze van Heydoorn en ver te zoeken realiteitszin. Digitalisering liep al “tig” jaren achter op het eiland en dit wil deze meneer vooral ook zo houden.

  Wereldwijd heeft digitalisering, mede als gevolg van de Covid-19 pandemie, een extra giga vlucht genomen, maar nee Curaçao moet vooral achterblijven en niet mee gaan. Waarom hebben de vakbonden, die zich overal mee menen te mogen bemoeien, deze werknemers niet op tijd voorbereid om zich te her- en/ of om te scholen? Komt niet bij ze op. Ja voortuitzien is ingewikkeld hè?

 5. Van Heydoorn is al een aantal jaren met vervroegd pensioen en hoopt via de politiek zijn pensioen wat aan te vullen, zo simpel is het meestal. De man is ooit door vriendjes politiek bij AquaElectra opgeklommen tot hoofd ICT en wij weten allemaal wat voor zooitje daar is.

  Tot nu toe telt dit kabinet alleen maar licht gewichten, niet een kabinet dat ons uit de crisis gaat helpen. Maar ja, het is niet voor niets dat het kabinet door de grootste lichtgewicht van allemaal wordt geleid.

 6. Volledig digitaal… Wat heeft een lokale PSB bank dan nog voor toegevoegde waarde.
  We hebben lokale banken zat.
  Als je volledig digitaal wilt neem je een revolut account. Dar werkt nu al.
  Heb je geen PSB op Curacao voor nodig.
  Uberhoupt het plaats gebonden bankieren zal toch wel verdwijnen.
  Alleen cash transacties heeft nog wachten in de rij nodig.

 7. Onder welke steen leeft deze vent .
  Zoek eerder uit hoe het zit met de problemen bij PSB bank .
  Goedkoop analyse van deze meneer.
  We leven in 2021 , habri bo wowo homber .

 8. wat een domme achterhaalde analyse: uiteindelijk bepaalt de klant welke service hij wil, en de wereldwijde trend is voor online service met lagere kosen hetgeen ook minder medewerkers betekent. Als ik de analyse van Heydoorn zou moeten begrjipen, zouden wij ook bedrijven als Amazon, Bol moeten afschaffen en ook de email moeten cancellen zodat de postbode markt weer meer mensen te werk kan stellen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra