30 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Kabinet en RdK zoeken mogelijk al nieuwe operator raffinaderij

Corc afgehaakt?

De Curaçaose regering en de RdK zijn mogelijk al op zoek naar een nieuwe operator voor de raffinaderij. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

Volgens minister van Economische Ontwikkeling Ruthmilda Larmonie-Cecilia willen het kabinet Pisas en de RdK een zogenoemde headhunter in gaan zetten.

Welke rol die headhunter gaat spelen en welke taken hij of zij krijgt worden de komende dagen gedefinieerd.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. @Peter van den Berghe zegt: “…Waarom worden er bijv. call centra voor Nederland in Marokko opgezet en niet op de Antillen?…”

  Tijdsverschil misschien?

 2. De stinkende wordt die men maar constant blijft voorhouden moet echt wel uit elkaar vallen.
  Niemand neemt deze bedriegers toch nog serieus.

 3. Men wil kennelijk niet toegeven dat de olie industrie op haar achterste benen loopt en dat het geld beter besteed kan worden aan nieuwe toekomstgerichte werkgelegenheid. Dit is trekken aan een dood paard. Zeg de achterban dat de olie industrie voorbij is en dat ingezet zal worden op nieuwe werkgelegenheid. Waarom worden er bijv. call centra voor Nederland in Marokko opgezet en niet op de Antillen?

 4. Alsof bedrijven zelf niet op zoek gaan.

  Er moet zeker weer miljoenen worden uitgegeven aan de Isla die niemand wil.

  Welk vriendje zal de head hunter worden?

 5. Natuurlijk, al die huidige directeuren, bestuurders, deskundigen, consultants, adviseurs, familieleden en bekenden moeten hun maandelijkse declaraties kunnen blijven indienen. Dus, reken die boel….

 6. Maar natuurlijk ga je veel geld stoppen in het inhuren van consultants (f&f) die speuren naar een kapitaalkrachtige naïeveling om nu ettelijke miljarden te stoppen in een verouderde roestbak, in een industrie die binnen max 15 jaar die gelden terug moet verdienen (who’s buying in an electric world). Wie zei er ook weer : crash-n-burn!?!

 7. Headhunter: Chonky Delanooy even in de wachtkamer zetten, en ondertussen een paar nieuwe “zoekkrachten” inzetten.
  Ben benieuwd of dat gaat lukken met zo’n roestige oliefabriek.

 8. headhunter : iemand die smakken geld ontvangt voor het zoeken naar iemand in zijn kennissenkring cq familie en een percentage krijgt van de omzet die door zijn werk mogelijk is geworden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra