28.1 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Chata zet uitblinkers in het zonnetje

Chata heeft gisteren haar uitblinkers in het zonnetje gezet. 34 werknemers in het toerisme kregen tijdens de ‘Stars of the Industry’ een erkenning en cadeautjes voor hun gastvrijheid. De ceremonie werd gehouden bij het Sea Aquarium. Elk kwartaal staat er een eigenschap centraal.

Dit keer werden de werknemers geprezen om hun flexibiliteit. Volgens Chata-directeur Maria-Helena Seferina-Rojas is flexibiliteit een belangrijke eigenschap voor werknemers in de horeca. Een flexibele werknemer staat open voor verandering en is bereid om net iets verder te gaan met passie en toewijding, aldus Chata.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. “Een flexibele werknemer staat open voor verandering en is bereid om net iets verder te gaan met passie en toewijding, aldus Chata.”

    Dus alle werknemers die niet klagen als ze worden ontslagen krijgen ook een oorkonde en een cadeautje? Zet alvast de persen maar aan. 15.000 oorkondes…….

  2. Om ziek van te worden, elke dag zie je hier op in de curacrimte kranten wel een persoon met een oorkonde of gehaald diploma staan, en hei lijkt wer erop dat Curacrim alleen maar proffessoren op de wereld zet, maar dat is niet zien, het eiland ligt op zijn reet en de staatskas is leeg en nog gaat de mongoli regering met 12 sukkels op dienstreis? naar DUBAI, waar zij zich niet eens op de EXPO durven te vertonen omdat ze dan uitgelachen worden door de portiers en bewakers die de opdracht hebben, laat maar lopen die leegenisten zonder poenne in hun zak. Normaal zie je bij zo’n diplomaten reisje van onze regering lijder?? de kranten vol staan met foto’s en ook TV 13 ontbreekt totaal met hun bezoek.

  3. Hadden ze niet beter de medewerkers die tijdens de pandemie op 0-uren contract zijn gezet en hul van de voedselbank moeten overleven, een cadeautje kunnen geven? Empathie was nooit de één van de beste eigenschappen van deze figuren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra