30 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Pisas bespreekt investeringsmogelijkheden met Al Habtoor Group

Premier Gilmar Pisas legde vandaag een bezoek af aan het hoofdkantoor van de Al Habtoor Group. Hij werd ontvangen door Mohammed Al Habtoor. Het duo besprak onder andere investeringsmogelijkheden op Curaçao.

De minister-president werd vergezeld door de ambassadeur van Nederland en de rest van de delegatie. Tijdens het bezoek werd er gesproken over een reeks onderwerpen van gemeenschappelijk belang. De Al Habtoor Group werd opgericht in 1970. Het begon als een klein ingenieursbedrijf en is nu uitgegroeid tot een van de grootste conglomeraten in de regio met belangen in de horeca, auto-industrie, onroerend goed, onderwijs en uitgeverijen.

Pisas is nu in het Midden Oosten om deel te nemen aan de Expo Dubai 2020 om investeringsmogelijkheden vanuit de Arabische Emiraten te onderzoeken. Ook minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje (PNP), maakt deel uit van de delegatie.

Expo 2020 Dubai is de grootste expo in de wereld waar landen zich kunnen tonen met de beste aanbiedingen. Het thema is energie, water, voedsel, milieu en natuur. De Curaçaose delegatie arriveerde zaterdag en blijft tot 31 maart.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Hopelijk heeft Pisas niet gesproken tijdens de bespreking.
  Mi boss of Curacao! Mi are masterchief. Mi want you money!! Us bobos love money!

 2. Dit kiekje is alvast gereserveerd voor de volgende verkiezingsfolder van MFK.
  Wat Pisas allemaal gedaan heeft tijdens zij stage!
  Pisas sí ta traha! Ha ha ha!

 3. Landen kunnen zich tonen met de beste aanbiedingen. Ze zijn deze parel in de Cariben aan ‘t verkopen. Zien we het al voor ons? Sjeik Pik.

 4. Na het foto moment wordt het boekje met een grote zwaai in de prullenbak gesmeten. Daarna wordt er smakelijk gelachen om het gebrabbel van Pisas en consorten. Weggegooid geld dit. Niemand gaat investeren op deze kale rots. Niet voor niks noemden de spanjaarden het een isla inutil.

 5. Ha ha, wat een grap! Caribische cocosmetica, om arabisch zand in de ogen van volk en media te strooien. Leuk bedacht en net echt. Ik lach me een deuk, en de Arabieren lachen mee, ga ga ga!

 6. En daar staat hij weer onze foto wonder boy met een toeristen folder van Curacrim in de handen die elke toerist krijgt als hij een stap op het eiland zet, zou Pik ook een foto van onze verroeste mooie ISLA roestbak hebben achter gelaten om te laten zien hoe mooi het havengebied is met allemaal uitlaad gif pijpen.

 7. 14 hotels met kamers boven de $250 per nacht……. Zie daar geen gewone toeristen in slapen….

  En ook handig: een boek over Contemporay Curacao van Wim Kamps en Ieteke Witteveen geven.
  Uitleg over Tula, 30 mei 1969 en Papiamentu. De grootte omwentelingen zeg maar. Zal zeker investeerders aantrekken. Niks over vakbonden en het minimumloon, atrako’s en mensen die nog op een aangestampte aarde vloer leven.

 8. Laten we elkaar geen Mietje noemen, normaal gesproken zou Pisas in dat land als gastarbeider voor een loon van 200 dollar te werk gesteld worden en ergens buiten de stad met 50 anderen in een hut gehuisvest worden.

  Hier noemen we hem minister-president en betalen we hem nog 18000 gulden per maand ook nog. Het lijkt alsof we met zijn allen gek geworden zijn in dit land.

 9. Het slachtoffer die de geld verslindende vakantiereis een positieve draai moet geven is gevonden.
  Dhr. Al Habtoor tekent een handvol intenties die over 1 jaar van nul en gener waarde blijken te zijn en Pisas heeft bij thuiskomst een tas met formulieren om mee te zwaaien hoe nuttig het allemaal was.
  In ieder geval een beter verhaal dan en bezoek aan de stand van Nederland en België.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra