27.7 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Nederlandse minister Schouten op Saba

De Nederlandse minister van Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, Carola Schouten, is op Saba. Gisteren is haar werkbezoek aan de BES-eilanden begonnen. De bewindsvrouw kreeg bij haar aankomst een korte uitleg over de zonneparken van het Sabaanse nutsbedrijf en diens toekomstplannen.

Het bedrijf wil over een paar jaar volledig groen zijn. Schouten bracht ook een bezoek aan een hydrocultuurboerderij. Hier worden de plantjes in water gekweekt in plaats van in aarde. De minister stond aan de wieg van dit project in haar vorige functie als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Vandaag spreekt de minister onder anderen met bewoners, het Bestuurscollege, de Eilandsraad en het bedrijfsleven. Vanavond reist ze door naar Sint Eustatius. Schouten brengt tot en met 13 mei een bezoek aan alle drie de BES-eilanden.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

7 reacties

 1. Mevrouw Schouten is natuurlijk ook van de Christenunie en niet van een linkse liberale progressieve Kaag partij.

  Trouwens blijkbaar kan je als vrouw bij D66 maar beter in een burka komen anders zitten de Pechtholds en van Trimmelen wel aan je en willen ze meer!

 2. @Brian S schreef;
  “beter dan de kleding van de paradijsvogel..”

  Hoezo beter dan? Waarom beter dan? Ik vind anders de kleren waarin mw. van Huffelen zich hult prachtig, kunstig, gedurfd, mooi en apart. Passend voor de tropen. De kleding van mw. Schouten vind ik ook even goed, maar niet beter. Smaken verschillen. Ik begrijp overigens niet dat mannen zich hierover druk maken. Kijk me nou eens oordelen over vrouwenkleren, heb ik nog nooit eerder gedaan, het komt gewoon niet bij me op..(lol)

  Ach, het gaat mij eigenlijk alleen over het zogenaamde “beter dan”. Wat is ‘beter dan’ in dit geval?(wink)

 3. Het kan zijn dat Schouten net uit het vliegtuig is gestapt, maar dan neem je tijd om even op te frissen voordat je de gastheren en vrouwen ontmoet.

  Neem aan dat die mevrouw op de foto niet uit ijdelheid, maar uit respect voor haar gast, haar mooiste kleren uit de kast heeft gehaald en dan getuigd het van minachting van Schouten om in spijkerbroek en gympjes te verschijnen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra