28.1 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

DolfijnFM | Statenleden naar Parlatino bijeenkomst in Panama

Het Parlatino zetelt in Panama, de belangrijkste aandachtsgebieden van Parlatino zijn het vragen van aandacht voor de mensenrechten en economische en sociale ontwikkelingen.
Vijf Statenleden zijn deze week afgereisd naar Panama voor de tweede Parlamento Latino Americano (Parlatino) bijeenkomst in twee weken. De Parlatino is een parlement van Latijns Amerikaanse- en Caribische landen, samengesteld om de onderlinge banden te versterken en te netwerken.

Quincy Girigorie (PAR), Amerigo Thode (MFK), Eduard Braam (MFK), Juniel Carolina (MFK) en Sheldry Osepa (PNP) zijn aangekomen in Panama, nog maar een week na de vorige Parlatino bijeenkomst in Cuba.

Het Parlatino zetelt in Panama, de belangrijkste aandachtsgebieden van Parlatino zijn het vragen van aandacht voor de mensenrechten en economische en sociale ontwikkelingen.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. En zo is er geen geld voor subsidie aan Birgen die Risoria. Geen eten voor de ouderen, maar wel met z’n vijfen op dienstreis om te praten over de mensenrechten?!?!?!?
  Dat de duivel ze moge halen!

 2. En dan zou Osepa ons proberen de les te leren!

  Dezelfde persoon met dank aan de MFK zijn studieschulden liet betalen en ooit een leuke trip naar Nieuw Caledonie nam op onze kosten!

  Maar Alexandra.. Stuur maar meer geld hierheen!

 3. Wie controleert de controleurs?
  Dat zou de bevolking moeten zijn bij de verkiezingen.
  Maar het opleidingsniveau is laag en onderstand is groot.
  Dus de laagste stand in blij dat ze bij de verkiezingen een feestje krijgen en de stem gaat naar het beste feestje en de opzwepende toespraak.
  De stem van het (semi) overheidspersoneel gaat naar die partij die hun baan “garandeert”
  En nu zijn 2/3 van de zetels verdeeld.
  Dus de controleurs controleren niet en de controleurs worden niet gecontroleerd.
  Dit ligt niet aan het systeem dit komt door de mentaliteit (volgens sommigen)
  In elk geval veranderd het ook niet.

 4. En dan zou Osepa ons proberen de les te leren! Die schamen zich niet! En wie controleert deze nietsnuts? Welke mensenrechten? Welke sociale en economische ontwikkeling? Waarover zullen ze het hebben in Panama? Hoort bij sociale ontwikkeling niet oog bij tehuizen de ouderen eten te geven? Daarover zullen ze het zeker niet hebben: wel over shoppen,eventueel een brievenbusfirma of een bankrekening te openen om minder of geen belasting te hoeven betalen. Daarvoor is Panama de ideale plaats, vraag het aan online gok service providers, daar zijn namelijk de Fonsecas,de Quijanos,en andere die gaarne helpen.Misselijkmakend zijn deze mensen.Om te kotsen!! Nog een keer: wie controleert de controleurs??

 5. Parlementariërs trakteren zich weer op een snoepreisje terwijl onze ouderen in verpleeghuis wegens geldgebrek creperen. Juniel Carolina gaat naar Parlatino, de man kan amper lezen en praten.

  Was het niet ongeveer 5 jaar geleden dat een parlementariër van MAN in een bordeel voor minderjarigen tijdens Parlatino was betrapt?

 6. Zoals een voormalig Statenlid al eerder zei. Parlatino is een gratis vakantie om lekker te shoppen op kosten van de gemeenschap!

 7. Wat een buraki-sankas daar in dat hode-ment! Want dat doen ze daar; HODEREN op de centen van de staat, en geen van ze kraamt iets zinnigs of menselijks uit.
  Ouderen creperen, wegen verkruimelen, scholen vervallen, maar onze wannabee parlementariers, als typische salon-idealisten reizen er op los, want dat is hun beroep, reizen, dure hotels, en allemaal flut congressen bijwonen waar niets uit komt. Kijk maar naar hun gedrag in de staten. Ze willen een nieuw gebouw. Bouw een nieuw parlements gebouw NADAT ALLE ouderen tehuizen zijn vernieuwd en ALLE scholen zijn opgeknapt, de wegen zijn geasfalteerd, en de verpleeghuizen weer te eten hebben!. Reiszieke staatskasvreters!
  Vraag me af of het lulligste klunsje van de staten nu ook gaat eisen dat de parlatina in het Papiamentu moet worden gevoerd. Wat apenkermis.

 8. Voor de tweede keer binnen 2 weken op reis. Daggeld, hotel, allemaal op kosten van de momenteel uitgeknepen belastingbetalers. Barnjum & Bailey is er niets bij vergeleken.

 9. Mensen rechten ???? op Curacrim laat mij niet lachen, de ex gevolmachtigde minister in Den Haag professor! Hand onder de kin weet er niks van, trouwens nog geen 1 van de vijf Statenklaplopers weten wat deze bijeenkomst inhoud.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra