29 C
Willemstad
• zondag 7 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Willems en Dylan Timber in Team Curaçao voor duel met Ajax

Dick Drayer Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Dylan Timber van FC Utrecht en Jetro Willems, spelend voor Greuther Fürth, zijn opgenomen in de selectie van Team Curaçao dat het vrijdag op Curaçao opneemt tegen Ajax.

Het Curaçaose toerismebureau CTB is sinds 2020 sponsor van Ajax en het logo van Curaçao staat op de mouw van de shirts van de club.

Het team is zonder trainer Erik ten Hag op het eiland om onder meer clinics te verzorgen en op 20 mei tegen een selectie van Curaçaose voetballers te spelen.

Het speciale team wordt geleid door Dean Gorré, voormalig bondscoach van Suriname, en bestaat uit Curaçaose spelers die actief zijn op het eiland zelf en Curaçaoënaars die in andere landen actief zijn.

Van der Sar zei in een persconferentie ’trots’ te zijn op het partnerschap met Curaçao. “Na een zwaar seizoen ben ik blij dat we het kampioenschap kunnen delen met de bevolking van Curaçao.”

Ajax heeft de kampioenschaal naar het eiland meegenomen.

Jurriën Timber vind het mooi om op het eiland te zijn waar zijn ouders vandaan komen. Normaal gaat hij naar Curaçao voor vakantie.

De komst van Ajax is groot nieuws op het eiland. Voor de clinics met de voetballers is ook veel animo. In totaal kunnen 400 jeugdspelers meedoen en er hebben zich er meer dan 1300 aangemeld.

De wedstrijd in het SDK-stadion was dinsdag al bijna volledig uitverkocht. Voor de training van donderdag worden veel mensen verwacht en gelden veiligheidsmaatregelen.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Weet je wat ook vreemd is @ Slappie , dat er niet word vermeld om hoe laad de voetbalwedstrijd begint echt Curacrims die voorlichting, gewoon vinger likken in de lucht steken voelen waar de wind vandaan komt en je weet het ??.

  2. Het is toch vreemd om te zien, al die jonge spelers van Ajax de meesten nog nat achter de oren en nu al miljoenen op de bank. Zou toch een god bestaan?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra