27 C
Willemstad
• zondag 7 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Update: identiteit omgekomen voetgangers vrijgegeven

Persbureau Curacao

Melting candle on cool blue background

Bij twee verschillende ongelukken zijn gisteren twee doden en één gewonde gevallen. Het gaat in beide gevallen om voetgangers. Op de Andres Belloweg in Brievengat reed een pick-up in de richting van de Gosieweg een bejaarde man aan. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising Shawneeweg en Kaya Julio Martina.

Waar de man liep op het moment dat hij geraakt werd is nog onduidelijk, maar het lijkt er op dat hij midden op de weg liep.

Door de klap werd de oude man gelanceerd en werd aangereden door een auto uit de tegemoetkomende richting. Een toegesnelde ambulance kon niet veel meer doen, de man overleed ter plaatse.

Zijn identiteit is net vrijgegeven. Het gaat om de 73-jarige Wimbert Feliz Pietersz, geboren op Curaçao op 24 januari 1949.

Rooseveltweg

Even na middernacht overleed een andere voetganger bij een ongeluk op de Rooseveltweg, ter hoogte van Alves Supermarkt.

Twee vriendinnen en een man verlieten daar een snèk, staken over, maar wachtten in het midden van de weg op het aankomende verkeer. De twee vrouwen werden geraakt door een rode pick-up die in de richting van Palu Blanku reed.

De klap was zo hard, dat een van de vrouwen ter plaatste overleed, de andere vrouw kwam onder de wagen terecht. De brandweer moest de pick-up omhoog hijsen om de vrouw te kunnen bevrijden, zij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur is aangehouden. De identiteit van de vrouw is zojuist vrijgegeven. Het gaat om 41-jarige Odalis Gustina Volquez De Los Santos, geboren in de Dominicaanse Republiek op 26 oktober 1980.

Pietersz en De Los Santos zijn het dertiende en veertiende slachtoffer dit jaar die een ongeluk in het verkeer niet hebben overleefd.
Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra