27 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

PBC | Kindje van acht maanden valt uit auto bij ongeluk

Persbureau Curacao

Een kindje van acht maanden oud is gisteren gewond geraakt bij een ongeluk in de wijk Kanga. Hij of zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het kindje zat in een auto, waarvan de chauffeur besloot weg te rijden. De auto stond echter in z’n achteruit. Als gevolg vloog de auto over de stoep en reed dwars door de muur een tuin binnen.

Daarbij viel het acht maanden oude kindje uit de auto. Hoe dat heeft kunnen gebeuren wordt nu onderzocht.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

4 reacties

 1. Goh, ik ben het zowaar met Tico eens ! Komt niet vaak voor.

  Wat voor ouder ben je in hemelsnaam wanneer je een kind van 8 maanden niet in een geschikt stoeltje in de auto vastzet ?

 2. Ongelofelijk. Dit soort achterlijkheden kunnen ook alleen op die kale dorre rots in de Caribbean gebeuren he. Als je normaal wegrijdt dan knal je niet door een muur heen en vliegt je kind niet de auto uit. Maar ja driftig kwebbelen aan de mobiele telefoon, niet op of om kijken en stoer keihard wegrijden want gai tof mi ta. Tja dan krijg je dit. Tijd dat er naast een alcohol slot ook een IQ slot op de auto’s komen. Wat zal het dan rustig zijn op de weg en dan kan ik tenminste rondrijden zonder constant voor, achter, naast en boven mij te kijken omdat er een laag binair getal IQ een medeweg gebruiker is. Ik heb het heel vaak gezegd, was de wereld maar meer bezaaid met mensen als ik, dan zou het pas een ordentelijke plek zijn.

 3. @PBC;
  “Het kindje zat in een auto, waarvan de chauffeur besloot weg te rijden. De auto stond echter in z’n achteruit. Als gevolg vloog de auto over de stoep en reed dwars door de muur een tuin binnen.
  Daarbij viel het acht maanden oude kindje uit de auto. Hoe dat heeft kunnen gebeuren wordt nu onderzocht.”

  Hm, is het nog nodig te onderzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren? Ja, officieel natuurlijk wel. Hoewel, volgens mij is ‘hoe het kon’ meer dan duidelijk beschreven. Is het niet omdat het kindje in een auto zat waarvan de chauffeur besloot weg te rijden waarbij hij helaas vergat dat zijn auto nog in z’n achteruit stond? En als gevolg daarvan zijn auto over de stoep vloog en dwars door een muur in een tuin belandde? Dus dat dan n.a.v. het voorafgaande de hoofdreden moet zijn geweest van de val van het kindje uit die hard achteruit rijdende auto?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra