33 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

PBC | CTB doneert sportmaterialen aan drie jeugdvoetbalclubs

Persbureau Curacao

CTB doneert sportmaterialen aan drie jeugdvoetbalclubs
WILLEMSTAD – De Curaçaose Tourist Board CTB heeft Ajax-sportmaterialen aan drie jeugdvoetbalclubs gedoneerd. Union Deportivo Bandabou in Soto, Sport Vereniging Hubentut Fortuna en Centro Hubenil Mahuma kregen materiaal dat werd gebruikt tijdens de voetbalclinics die Ajax op het eiland gaf.

De Amsterdamse club was vorige maand op Curaçao in het kader van sponsorverplichtingen. CTB sponsort Ajax via shirtreclame. Naast gebruikte ballen en ander trainingsmateriaal ontving CTB ook nieuwe Ajax-shirts en bidons.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. @Brian S, het zou kunnen dat de reden waarom onze sporters in het buitenland niet wat voor hen een zakcentje is bij elkaar zetten om de vooral arme kinderen hier aan betere sport faciliteiten en huiswerkbegeleiding te helpen, is omdat ze weten dat politici of bestuurders het geld jatten.

  Als dit het geval is, moeten ze daar in Amerika of Europa hun mond opendoen, ze zijn financieel onafhankelijk, zelfs als Direct TV ze van landverraad beschuldigd heeft het voor hen geen financiële gevolgen.

  Als iedereen hun mond houden en de andere kant opkijkt en af en toe blijven lachen in de tv-camera’s gaan generaties verloren.

 2. Denk dat de voetbal selectie niet zoveel voetbal miljonairs zal kennen.

  Geloof niet dat clubs als Top Oss, RKC, Panduri, Ijsselmeervogels miljoenen betalen.

  Misschien een idee dat alle spelers 10 procent van hun inkomsten schenken aan trainingsfaciliteiten op Curacao.

 3. Het is wel interessant om te weten hoe het CTB aan deze 3 clubs komt, zijn het de drie armste verenigingen of is er geloot onder de clubs?

  Aan de andere kant is dit wel nodig, jeugdverenigingen die het van donaties en giften moeten hebben? Als wij sporters in het buitenland hebben die gezamenlijk meer dan 1 miljard verdienen?

  Deze sportmiljonairs worden hier als God vereert, het lijkt alsof deze miljonairs hun landgenoten het niet gunnen om ook via de sport zover als hen te komen.

  Met alle deze honkballers en voetballers die miljoenen in het buitenland verdienen zou Curaçao de beste sportaccommodaties en opleidingsinstituten moeten hebben.

  Doet me toch even nadenken, al deze sporters die gelijk straten naar hen genoemd krijgen, zijn het gewoon arrogante, zelfzuchtige, egoïstische hufters die de kinderen in hun geboorteland niet willen helpen?

 4. Die 350.000,00 reclame geld van curacrim aan Ajax kan je beter afzeggen het aankomend jaar 2023, op het Nederlands elftal shirt staat ook zo’n klein reclame plakkertje maar dan van Nations Leaque ik heb mij suf zitten kijken of ik wat kon ontwaarden maar je ziet niks nada noppes het geld had beter aan de jeugd van Curacao voor de sport kunnen sponseren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra