27 C
Willemstad
• zaterdag 13 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Vandaag uitslag EFO-toets

De niet-geslaagden hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten. Binnenkort hebben zij herexamen.

Ruim 1700 leerlingen krijgen vandaag de uitslag van de EFO-toets. Op 11 mei hebben de groep-achters hun laatste toets gemaakt. De uitslag bepaalt of ze een vsbo of havo/vwo advies krijgen.

Dit jaar is het voor de twaalfde keer dat de EFO is afgenomen. De slagingspercentages worden op een later moment bekendgemaakt.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. @ericlapas schreef;
  “Het is wetenschappelijk bewezen dat alcohol de ontwikkeling van de hersenen belemmert.”

  Dus ik ben niet de enige geheelonthouder op dit forum? Heb ik echt niet gedacht en al helemaal niet verwacht dat ericlapas ook niets van alcoholische drankjes moet hebben. Zeer verstandig ericlapas, houwe zo. (opgelucht)

  @ericlapas schreef;
  “Het is dus geen wonder dat voor velen van deze leerlingen het alleen bij een middelbare diploma blijft.”

  Nou, dat is niet echt te bewijzen, want zowel in Nederland als in de meeste Westerse landen is het meer dan gewoon, om maar niet te beweren ‘heel normaal’, dat met name WO en HBO studenten ware drinkgelagen organiseren. Iedere weekend.

  Ik ben bekend met titelvoerende Nederlandse mensen die tijdens hun studiejaren werkelijk honderden liters bier en wijn geconsumeerd hebben, maar toch hun studie met succes hebben afgerond.

  Dit gezegd hebbende betekent natuurlijk niet dat ik alcoholgebruik toejuich. Ik blijf geheelonthouder en ik raad iedereen aan om ook geheelonthouder te zijn/worden. Af en toe een blowtje marijuana doen is beter, i.i.g. veel minder schadelijk dan alcohol.

 2. Het lijkt alsof iedereen ook onderwijspersoneel achterlijk zijn. Neem aan dat de meeste van deze scholieren nog geen 18 zijn en elk jaar weer moet de champagne rijkelijk vloeien bij iets simpel als het halen van een middelbare school diploma.

  Het is wetenschappelijk bewezen dat alcohol de ontwikkeling van de hersenen belemmert, het is dus geen wonder dat voor velen van deze leerlingen het alleen bij een middelbare diploma blijft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra