27 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

ParadiseFM | Identiteit vermoorde amateurvoetballer bekend


De amateurvoetballer die gisteren bij het FFK-stadion is vermoord heet Sedwin Reigina. Hij was 25 jaar oud. Volgens de politie is de voetballer van Hubentut Fortuna door tien kogels geraakt. Ook zijn vijf auto’s doorzeefd met kogels.

Op het plaats delict zijn er ongeveer 30 lege kogelhulzen gevonden. Er zijn geen andere gewonden gevallen. Volgens getuigen reed de schutter in een blauwe SUV met geblindeerde ramen. Het onderzoek naar de schietpartij loopt nog. De politie is de dader nog niet op het spoor.

Personen die meer informatie hebben over de dodelijke schietpartij kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 917 of de anonieme lijn 108. Reigina is overigens geen onbekende van de politie. Onlangs zat hij een celstraf uit voor het inrijden op agenten en voor het hebben van een vuurwapen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

2 reacties

  1. Dit lijkt wel Mexicaanse toestanden waar drugskartels verslaggevers en tegenstanders overal liquideren. In een land waar de grootste partij een leider heeft die voor fraude veroordeeld is en een ex minister die voor moord vast zit, kunnen we toch niet anders verwachten?

    Het was toch min. Navarro die zei dat zeker 30% van de politieagenten hier corrupt zijn? Hij had het niet over de douane maar is het toeval dat Illario eerst bij de douane wordt geplaatst en nu kost het wat het kost de politie moet gaan leiden?

    Het eerste wat de nieuwe minister van justitie deed is een snoepreis naar Suriname maken, als je de man hoort praten is toch ongelooflijk dat de man een rechtersstudie heeft kunnen afronden. Blijkbaar kan elke randdebiel iets uit boeken leren voor een examen.

    Curaçao toont veel gelijkenis met crimineel Mexico op het niveau van de Municipios, ook daar vreten journalisten en politici uit handen van criminelen. Drugshandel is niet iets van de bewoners van Seru di Papaya alleen, is iedereen de telgen uit de rijke families die incidenteel zijn opgepakt en nooit veroordeeld vergeten?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra