33 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Passagier uit Curaçao veroordeeld voor drugssmokkel in België

 

 De vriend zou hem hebben voorgesteld om het drugstransport uit te voeren.

Een 27-jarige man is veroordeeld tot 36 maanden cel voor het smokkelen van cocaïne. De man kwam aan op de luchthaven van Zaventem met een vlucht vanuit Curaçao.

De douane nam de reiziger mee naar het ziekenhuis voor een scan, omdat hij geen urinetest kon afleggen. Daar bekende de man dat hij 75 bolletjes cocaïne had ingeslikt. De bolletjes hadden een totaalgewicht van 1,82 kilogram.

In de rechtszaal verklaarde de advocaat van de man dat hij zijn baan als kok was kwijtgeraakt en geen inkomen meer had. Daarnaast had hij een ongeluk veroorzaakt met een auto van een vriend en kon hij de schade niet betalen. De vriend zou hem hebben voorgesteld om het drugstransport uit te voeren.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

6 reacties

  1. @Joop , las even geleden in de krant dat ‘n gast de media aan banden wilde leggen. Werd hem te heet onder de voeten volgens mij. Niemand anders dan Rat nr1 cc mfk.

  2. is de redactie van de KNIPSELKRANT een snoepreisje belooft door Pik Pisas, aangezien je de laatste vier dagen niks meer te lezen krijgt via de KNIPSELKRANT ?. of worden zij gesaboteerd in opdracht van de MFK/PNP en Gerrit de Raaf. Hoe zit het met de boete betaling van 1.8 miljoen of 3 jaar zitten bij geen betaling, je effe niks meer van hem, of heeft de VOS de luier katten genomen en vertrokken met een vals paspoort naar Verweg Stanistan met al zijn van het volk gestolen geld? kijk er niet van op!.

  3. How stupid can you be. Eerst hadden we het gelazer in Düsseldorf waar de gevangenissen volliepen met bollen slikkers en nu hebben ze België maar uitgekozen.
    Aanpakken en opsluiten.

  4. De man is zijn baan als kok kwijtgeraakt, op dit moment zitten restaurants in Nederland en België te springen om horeca personeel. Deze man zal echt veel pech hebben gehad, een beetje verder weg in de Haven van Antwerpen worden tonnen cocaïne binnen gesmokkeld en hij wordt met een miezerige 1,82 kilo opgepakt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra