30 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Lutsharel Geertruida: “Spelen voor Curaçao nu niet aan de orde”

De nieuwe bondscoach van Curaçao Art Langeler hoeft voorlopig geen belletje van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida te verwachten. De ouders van Geertruida zijn beide geboren op Curaçao, maar de verdediger hoopt in actie te komen voor het Nederlands elftal. Dat zegt hij in een interview met Voetbal Inside (VI).

De 21-jarige voetballer ziet zichzelf vooralsnog niet voor Curaçao uitkomen. “Het is altijd geweldig om er te zijn, maar om ervoor te spelen: dat is nu niet aan de orde.” Geertruida zou graag uitkomen voor Oranje. De Feyenoorder zou onlangs zijn vierde interland spelen voor Jong Oranje, maar raakte geblesseerd.

“Ik hoop snel weer in actie te kunnen komen voor Jong Oranje. En uiteindelijk voor het grote Oranje”, aldus Geertruida. Het volledige interview is te lezen in de VI van deze week of online via VI Pro.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Afgelopen week is Mino Raiola (54) overleden, Raiola was een voetbal makelaar die vaak astronomische bedragen krijgt voor het onderbrengen van spelers bij clubs.

    Er gaan zelfs bedragen rond van 50 miljoen per transfer die hij gewoon in zijn zak mocht steken. De man heeft dit voornamelijk aan het Bosman-arrest te danken, dat bepaalt dat spelers kunnen komen en gaan waar ze willen aan het eind van hun contract.

    Een schril contrast is dat de man die tot het Europese hof heeft geprocedeerd om dit werkelijkheid te maken, de Belgische voetballer Jean-Marc Bosman een leven in armoede leidt en zelfs dakloos is geraakt.

  2. Het lijkt mij beter voor Geertruida dat hij de job om bij het curarimse voetbal elftal te gaan voetballen tekent, aangezien de Nieuwe Bondcoach Ronald Koeman niet van spelers houden die zich met politiek bezig houden al ben je de beste speler van de wereld! kom je niet in zijn elftal. Geertruida heeft al de grootste fout in zijn leven gemaakt om het teken van Black Livs Matter te maken en daar ruimschoots op de foto te gaan staan, jammer voor hem het is best een leuke voetballer.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra