33 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Gerrit Schotte moet betalen of…

Morgen om 12 uur loopt het ultimatum af en zal een uitspraak gedaan worden

Voormalige minister-president Gerrit Schotte van Curaçao moet voor donderdag een bedrag van 1,8 miljoen gulden betalen anders gaat hij opnieuw de gevangenis in. De NOS sprak met correspondent Dick Drayer, waarvan hieronder een kort verslag.

Gerrit Schotte probeerde op allerlei manieren geld binnen te halen. Zo is hij volgens de NOS-correspondent zelfs een keer een kerk gestart en probeerde hij met de bijbel in de hand wat extra centjes binnen te halen.

Daarnaast zette Schotte een restaurant op in Otrobanda. Naar verluidt loopt dit restaurant op dit moment niet goed meer. Er is hoogstwaarschijnlijk onvoldoende geld binnen gehaald. Ook zijn moeder heeft geprobeerd mee te helpen door een eigen crowdfunding actie te starten.

Het algemene gevoel is volgens Dick Drayer dat mensen een beetje klaar zijn met Schotte. Verder is hij nog steeds actief op Facebook, maar zou hij geen politieke ambitie meer hebben.

Morgen om 12 uur loopt het ultimatum af en zal een uitspraak gedaan worden, maar misschien komt er vannacht nog een telefoontje van een bevriend figuur die een miljoentje of meer over heeft. We gaan het morgen beleven, aldus Dick Drayer op NOS radio.

Bron: NOS

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Is Gerrit de Raaf heilig verklaart bij de knipselkrant dat je niks meer over de Raaf mag schrijven wat recht voor zijn raap is.

  2. TOC@ Gerrit de Raaf ( foto )zit daar samen met zijn advocaat op dat klatje uit te rekenen wat hij kan op hoesten aan $ betreffende een aflossingsregeling pm, oplossing 1 ,1e keer 2 jaar en 4 maanden 64.285,= pm. 2e oplossing 4 jaar 48 maanden 37.500,= pm. 3e oplossing 10 jaar 120 maanden 15.000,= pm, dit is een onmogelijke oplossing voor Gerrit de Raaf en ook voor de OjV en het OM word het een moeilijke beslissing jaren langen aflossing procedure of drie jaar het gevangenis. zal mij benieuwen wat het word ik denk 3 jaar als er geen geld voorhanden is!.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra