30 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Nu.cw | Ambtenaren krijgen eenmalige compensatieuitkering van 1750 gulden

Volgens de afdeling HRO van de overheid hebben al 253 ambtenaren zich aangemeld | Antilliaans Dagblad

Alle ambtenaren krijgen een eenmalige compensatieuitkering van 1750 gulden. Dat blijkt uit een recent gepubliceerd Landsbesluit.

De uitkering dient als compensatie voor de drastische maatregelingen die moesten worden toegepast om in aanmerking te komen voor begrotingssteun vanuit Nederland. De overheid wil met deze uitkering hun waardering laten blijken aan de ambtenaren.

Alleen ambtenaren die nog actief in dienst zijn en een contract voor onbepaalde tijd hebben, zullen de compensatie ontvangen. Het gaat om een brutobedrag van 1750 gulden dat nog zal worden toegekend.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. En voor de zoveelste keer komt deze asociale regering met een zeer doorzichtige verkiezing stunt ” meer dan 5000 ambtenaren F&F “”voor de aankomende verkiezingen op zeker erbij voor de MFK aangezien die niet lang meer op zich laten wachten, of niet dan Gerrit de Raaf ?. OM hoe zit het trouwens met de betaling van 1.8 miljoen die Gerrit de Raaf moet betalen is dat proces al verdwenen in de doofpot of zit hij al in het HOK?.

  2. Dat is niet een ” extraatje “. Dat is veel geld, voor vele zelf het bedrag van een maand salaris. En wat hebben die ambtenaren die zich hebben aangemeld te maken met de overheid,zijn het F&F van die mensen die aan de macht zitten? Een Landsbesluit: wil dat zeggen dat dit niet of wel ja is goedgekeurd door het reizende parlement? En waarom moet de overheid aan die zich hebben gemeld om in aanmerking hiervoor te komen,waardering,extra waardering moet tonen: hebben die ambtenaren niet hun werk gewoon gedaan waarvoor ze hun salaris uitbetaald hebben gekregen? En wat van zoveel mensen die niet te eten hebben,ouderen die hun maaltijd moeten delen met anderen omdat geen geld is, geen bonus voor maaltijden meer door SOAW worden uitgedeeld aan mensen die hun werk hebben verloren en onderstand trekkers omdat geen geld daarvoor zou zijn. Minister van Financien heeft gezegd dan veel meer belasting is binnen gekomen en geld genoeg is om alles te kunnen betalen.Dat is niet uit te leggen.Schaamteloos!

  3. Soms moet je afvragen is de Curaçaoënaar zo walgelijk? Er zijn genoeg mensen hier die onder het sociaal minimum leven die dit geld goed kunnen gebruiken. Ouderen in verpleegtehuizen hebben haast niets te eten en de regering geeft ambtenaren een extraatje.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra