29 C
Willemstad
• maandag 15 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

Luchtvaartnieuws | Curaçaoënaars gaan klachten van KLM-klanten afhandelen

Neal Luitwieler

klm-schiphol | Niek Vernooij

WILLEMSTAD – KLM-dochter Cygnific opent vrijdag een nieuwe vestiging op Curaçao. De vestiging gaat van start met twaalf medewerkers die KLM-klanten in de Nederlandse markt “gaan assisteren op het gebied van klachtenafhandeling”, zo meldt de maatschappij.

Het team bestaat uit lokale medewerkers met een ‘team-lead’ van Cygnific Nederland. De training van de medewerkers wordt ook verzorgd door een trainingspecialist uit Nederland. Na een evaluatie van de opstartfase, wordt er besloten of de Curaçao-vestiging verder uitgebreid wordt.

Cygnific organiseert klantcontact via alle mogelijke kanalen: telefoon, social media, chat en mail. Het bedrijf heeft teams in Amsterdam, Enschede, Londen, Manilla en vanaf vrijdag dus ook op Curaçao. Behalve voor KLM, werkt Cygnific onder meer voor Air France en Delta Air Lines.

Bron: Luchtvaartnieuws

Artikel delen

9 reacties

 1. Schiphol was tot voorheen redelijk goed. Vooral voor vertrek. Ook de treinverbinding is zeer goed (Wat er vaak in veel landen niet is zodat je alleen en taxi kan nemen van de taxi maffia).

 2. Ik heb veel mogen reizen en vele grote airports kunnen meemaken.
  Je hebt hele grote airports met veel passagiers, maar je kunt alsnog rustig rond slenteren en relax voelen. Een koffie hier, iets daar eten etc.
  Maar je hebt ook grote airports die een beetje of helemaal chaotisch zijn en je die die dus zsm wilt verlaten.

  Wel Schiphol valt in de laatste categorie. Tenminste vlgs mij dan. Zeker na hun renovatie cq uitbreiding.
  Mensen hier, mensen daar. Kris kross door mekaar. Winkeltje hier, winkeltje daar. Vertekkende passiegiers samen met aankomende passagiers.

  Ach man. Als ik op Schiphol bent dan wil ik het zsm verlaten. Zeker tegenwoordig.

 3. Bon initiativa. Ik vroeg al een tijdje af waarom men India, Filipijnen etc vaker aan bod komen en Curacao niet.
  Hopelijk volgt er meer.

  Loes zegt dat Hato een rommeltje is. Moet je een keertje op Schiphol, Bogota en de vele luchthavens in de VS gaan kijken.

 4. Ik hoop ten zeerste dat dit project slaagt. Er zullen genoeg gemotiveerde personen zijn. Ik neem aan dat de selectie deugdelijk zal zijn en men erop toeziet dat vooral voor het pilot project het kaf van het koren wordt gescheiden. Geen plaats voor luie Shuwandeskas en Antwinqonies hier.

 5. 12 YDK medewerkers die nog opgeleid moten worden en in de toekomst nog meer, ik zal maar vast beginnen met een personeels bezetting van 30 man, heb in Nederland in 1980 een jongeren en ouderen project voor het vak metselaar tegelzetter en stukadoor naast mijn gewone bouwbedrijf op gezet met medewerking van het SFB, wat ik ook deed de heren lagen of in kelders te slapen of waren ziek thuis aan het uitslapen een maakte het zo bont die verkocht in zijn werktijd kleding op de bouwwerken. Dit project heeft een paar maanden geduurd en koste veel geld, heb ze allemaal de zak gegeven ondanks dat ik veel last had met de bonden, doei .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra